NIMALO BEZAZLENO

Glumicu Florence Pugh netko iz gomile pogodio nepoznatim predmetom

04.12.2023 u 15:13

Florence Pugh

Izvor: Profimedia / Autor: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Malo je reći da je glumica Florence Pugh ostala u šoku nakon što ju je u lice, točnije kod desnog oka, netko iz gomile u Brazilu pogodio nepoznatim predmetom

27-godišnja glumica s ostatkom filmske ekipe trenutno promovira nastavak hit filma 'Dina', a tim povodom u Brazilu je održan i panel na kojem su uz Florence Pugh prisustvovali Timothee Chalamet, Zendaya i Austin Butler.

Upravo tamo, u trenucima dok je dobro raspoložena ekipa pozirala okupljenim fotografima, netko je iz gomile prema njima bacio nepoznat predmet koji je potom pogodio Florence Pugh u lice.

Predmet je doletio i pogodio je kod desnog oka, zbog čega je malo nedostajalo da dođe do teže ozljede.

Ovo inače nije prvi puta da slavne face budu žrtve suludih obožavatelja.

Taylor Swift ranije ovog mjeseca je svoje obožavatelje u Argentini zamolila da ne bacaju nikakve darove na pozornicu, kako ne bi ozljedili nju ili plesače. 'Sviđa mi se što ste mi donijeli poklone i to je uistinu lijepo, no mogu li vas moliti da ih ne bacate na pozornicu?', poručila im je slavna pjevačica.

NA TJEDNU MODE

Je li ovoga puta pretjerala? Prozirna haljina Florence Pugh otkrila gotovo sve

Pogledaj galeriju

I dok je Taylor prošla bez ozljeda, time se ne mogu pohvaliti njezine kolege. Pjevačicu Bebe Rexhu pogodio je muškarac iz publike koji je zbog toga i uhićen, a pjevačica je zbog ozljede završila na šivanju. Nepoznate predmete u glavu su dobili i Harry Styles, Pink i Adele.