NAŠE GORE LIST

Provokativne seksi snimke poznate Hrvatice

19.03.2014 u 13:27

Bionic
Reading

Hrvatica s holivudskom adresom od lani u hit seriji 'Banshee' glumi bivšu kradljivicu dragulja Carrie. Ivana Miličević već je u prvoj epizodi sve zaintrigirala eksplicitnom scenom oralnog seksa, a od tada se više puta potpuno razgolitila

Na kapaljku izlaze nove seksi scene naše zgode glumice, no Egotastic je došao do novih.

Ivana je već prije progovorila o golišavim scenama koje joj nisu predstavljale nikakav problem. 'Najteži dio snimanja scene seksa je prvih par sekundi kad skineš odjeću. Nakon toga osjećaš se nekako oslobođeno. No ja sam Hrvatica, iz Europe. Odrasla sam bez grudnjaka, znači nemam problema s tim', poručila je zgodna Ivana.

Kći je Tonke i Ivana Miličevića. Kada je navršila pet godina, obitelj joj je emigrirala u SAD na područje Michigana, gdje je i odrasla, a njezini roditelji imali su dućan s krafnama.

Nova serija iz originalne produkcije HBO-a izazvala je mnogo pažnje, a sve zahvaljujući Ivani Miličević koja se itekako uživjela u scene seksa pred kamerama.

U seriji ima ulogu Carrie Hopwell, zloglasne kradljivice dragulja. O svojim je scenama progovorila za Studio Jutarnjeg lista. 'Nisam htjela snimati nikakve površne scene seksa. Dapače, htjeli smo odvažne i hrabre, realne scene koje su važnije da bi se priča ispričala kako treba. Htjela sam to napraviti kako spada!' izjavila je Ivana i dodala da je to bilo vrlo intenzivno.