STRANE PRODUKCIJE

Glumci iz regije u hit serijama i filmovima koje vrijedi pogledati

03.12.2022 u 23:20

Bionic
Reading

Pickbox NOW donosi regionalne glumačke zvijezde u stranoj produkciji

Priznajmo, uvijek postoji onaj poseban interes kad znamo da u blockbusteru glumi lice ‘s naših prostora.’ Brojni domaći glumački talenti ostvarili su fantastične uloge u stranim produkcijama, a kako biste lakše odabrali, donosimo popis serija koje možete gledati odmah. Dostupne su na Pickbox NOW streaming servisu!

Savršen dan (A Perfect Day)

Vrijeme radnje filma je 1995. godina i rat na području Balkana ima jezive posljedice.. Ratnoj zoni približava se skupina mirotvoraca koji žele pomoći selu u blizini. Imaju samo jednu misiju – izvući leš iz bunara kako bi selo imalo dovod pitke vode. U međuvremenu upoznaju lokalno stanovništvo, a uz zvijezde kao što su Benicido del Toro i Tim Robbins glume i Goran Navojec, Goran Grgić, Mate Gulin i Ivan Brkić.

Voli me (Love me)

Radnja serije Voli me započinje iznenadnom smrću Christine i prati žalovanje njezinih članove obitelji - i kako svatko proživljava ovo iskustvo na jedinstven način. To uključuje njezinog muža Glena koji mora preboliti smrt supruge, mlađeg sina i studenta Aarona i stariju kćer Claru, ujedno i protagonisticu priče, koja je spremna naći novog partnera kako bi se skrasila. Upravo Claru glumi Bojana Novaković, porijeklom srbijanska glumica i aktiviskinja koja briljira u ovoj ulozi.

Petorka (Harlan Coben's: The Five)

Skupina dvanaestogodišnjaka odjurila je u šumu, a pridružio im se i petogodišnji Jesse, brat jednog od dječaka koji je silno htio biti dio ove družine. Međutim, to je bio zadnji put da je ikad bio viđen. Prošlo je dvadeset godina i Danny, jedan od dječaka koji je sada detektiv, saznaje da je Jessejev DNK pronađen na mjestu novog ubojstva. Ova mini serija sastoji se od deset epizoda, a u njih šest pojavljuje se Rade Šerbedžija u ulozi Jákoba Marosija.