IDILA U ITALIJI

Lijepa kći moćne Anne Wintour jedva obuzdala obline u bikiniju

01.09.2017 u 11:12

Bionic
Reading

Bee Shaffer, zgodna kći Anne Wintour ovih dana uživa u idiličnom odmoru u Italiji sa svojim zaručnikom Francesco Carrozzinijem (34), sinom France Sozzani, urednice talijanskog izdanja Voguea koja je preminula ove godine

Atraktivni par koji se nalazi u romantičnom Portofinu nije promaknuo fotografima dok su se s prijateljima zabavljali na jahti.

Bee i Francesco nisu se odvajali jedno od drugoga, a lijepa brineta bila je u središtu pozornosti odlučivši se za najpoželjniji bikini ove sezone.

  • +8
Bee Shaffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tridesetogodišnja Bee mamila je poglede u trendi bikiniju s hortenzijama s potpisom Dolce & Gabbana koji je naglasio njezinu besprijekornu liniju. Kroj koji laska oblinama zgodne kćeri najmoćnije žene modnog biznisa bio je odličan odabir za ovu mladu fashionisticu koja je, sudeći po svemu, istančan smisao za modu naslijedila od slavne mame.

Ovaj neobični cvjetni uzorak veliki je ovogodišnji hit i vidjeli smo ga na mnogim slavnim ljepoticama poput Kendall Jenner, Mirande Kerr, Sofije Vergare...

  • +9
Anna Wintour Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, nagađanja o novom slavnom paru javila su se prošle jeseni, kada se Bee pojavila na premijeri Francescovog dokumentarnog filma o njegovoj majci 'Franca: Chaos & Creation'. Osim toga, vrlo je zanimljiva činjenica kako su i Anna i Franca postale glavne urednice iste godine pa su od samog početka bile velika podrška jedna drugoj.

  • +23
Dolce & Gabbana SS 2017. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bee se za razliku od mame, bavi produkcijom, a odabranik njezina srca koji je svojedobno bio u vezi i s fatalnom glazbenicom Lanom Del Rey režira i glazbene spotove pa je surađivao i s Beyonce i Nicki  Minaj.