ISKRENA TEREZA

Glazbena diva poslala znakovitu poruku kolegi Oliveru

19.11.2017 u 12:33

Bionic
Reading

U razgovoru za Jutarnji list naša glazbena diva Tereza Kesovija prisjetila se radosnih trenutaka svoje bogate karijere, ali i teških bolesti s kojima se suočila pa je i svom kolegi Oliveru Dragojeviću poslala znakovitu poruku

'U više navrata bila sam teško bolesna, ali nisi ni svjestan koliko imaš snage. Zato govoreći o Oliveru, vjerujem u njega. Vjerujem u tu snagu koju on ima, ako je želi izvući iz sebe, onda će i uspjeti. A ako ne želi, ako želi obilježiti i na taj način svoje prisustvo na ovom svijetu, onda će napraviti glupost i bolestan otići na scenu. Pa će onda skončati na sceni, ili van scene, ili će ga Bog poštedjeti', rekla je Tereza za Jutarnji list i naglasila kako ne bi voljela da se to dogodi, ali ako je to pjevačeva želja, da će tako i biti.

Tereza se prisjetila trenutaka kad joj je život bio ugrožen i priznaje da je i sama znala razmišljati na taj način.

'Pojavi se apatija, kad nemaš volje ni za što. Imala sam četiri sepse u životu, a svaka je smrtonosna, i četiri puta sam se izvukla', rekla je Tereza.

Slavni je splitski pjevač na preporuku liječnika otkazao nastup na Hrvatskoj noći u Frankfurtu, koncertu za dijasporu, jer su mu savjetovali da izbjegava putovanja koja bi ga mogla iscrpiti.

No Oliver je pun optimizma  i vjere da će se pozitivnim mislima uspjeti izliječiti, a ovih je dana najavio i veliki koncert 15. prosinca u splitskoj Spaladium Areni, na kojemu će sa svojom vjernom publikom proslaviti i svoj 70. rođendan.

  • +3
Oliver Dragojević najavio koncert u Spaladium Areni Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ulaznice za taj koncert planule su za samo šest sati pa se dogovara dodatni termin koncerta, a Oliver bi s istim koncertnim repertoarom u pratnji Zagrebačke filharmonije do kraja godine mogao nastupiti i u Zagrebu.