KRALJICA MOŽE ODAHNUTI

Glasnogovornik princa Harryja opovrgava vijest da su u pripremi četiri knjige

27.07.2021 u 23:57

Bionic
Reading

Vijest da je vojvoda od Sussexa potpisao ugovor za četiri knjige, uključujući jednu knjigu koja će biti objavljena nakon smrti njegove 95-godišnje bake, kraljice Elizabete, nije točna, izjavio je glasnogovornik princa Harryja

Glasnogovornik se osvrnuo na izvješće Daily Maila o tome kako je Harry potpisao unosan ugovor za četiri knjige, od kojih bi jedna trebala biti objavljena nakon kraljičine smrti.

Nagađanja oko nastavaka Harryjevih književnih izdanja pojavila su se nakon objave njegovog izdavača Penguin Random House 19. srpnja kako će objaviti točne i potpuno istinite memoare krajem 2022. godine, nekoliko mjeseci nakon proslave kraljičinog platinastog jubileja u lipnju.

'Ovo ne pišem kao princ kakvim sam rođen, već kao čovjek kojim sam postao. Tijekom godina sam nosio mnoge šešire, i doslovno i u prenesenom značenju, i nadam se da vam kazujući svoju priču – uspone, padove, pogreške i naučene lekcije – mogu pomoći ukazati na to da bez obzira odakle dolazimo, imamo više toga zjedničkog nego što mislimo', izjavio je princ Harry najavljujući svoju knjigu.

  • +25
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prihodi od knjige i audioknjige, koje pokrivaju razdoblje od njegovog djetinjstva pred očima javnosti, preko vojne službe u Afganistanu do postanka supruga Meghan Markle i otac Archieju i Lilibet, bit će donirani u privatne svrhe.