TKO JE PRVA DAMA?

Melania začepila usta Ivani Trump

09.10.2017 u 22:27

Bionic
Reading

Nakon što se Ivana Trump u intervjuu u emisiji 'Good Morning America' prozvala prvom damom, glasnogovornica Melanie Trump odlučila je pravovremeno reagirati

Direktorica komunikacija prve dame Amerike, Stephanie Grisham obratila se javnosti sljedećom izjavom: 'Gospođa Trump od Bijele kuće stvorila je dom za sina Barrona i predsjednika. Melania voli živjeti u Washingtonu i počašćena je ulogom prve dame SAD-a. Svoju titulu planira koristiti kako bi pomogla djeci, a ne kako bi prodavala knjige. Tvrdnja Donaldove bivše supruge samo je oblik traženja pozornosti'.

Ivana Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izjava Melanijine glasnogovornice stiže kao odgovor na Ivanin intervju u emisiji 'Good Morning America' u kojem je progovorila o novoj knjizi 'Raising Trump' i prijateljskom odnosu s bivšim suprugom. U spomenutom intervjuu, Ivana je priznala kako ne zavidi Donaldovoj sadašnjoj supruzi konstatirajući kako je ipak ona 'prva dama'.

Donaldova prva supruga, s kojom ima troje djece, javnosti je otkrila kako se s bivšim suprugom čuje svaka dva tjedna objašnjavajući da ga ne pokušava zvati u Bijelu kuću 'jer je tamo Melania'.  'Ne želim izazvati nikakvu ljubomoru ili nešto slično jer sam zapravo prva Trumpova supruga. Ja sam prva dama', izjavljuje Ivana.  

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN