POSEBAN REŽIM

Gisele Bundchen otkrila što je čini lijepom, a obitelj sretnom

17.11.2016 u 17:08

Bionic
Reading

Dobro je poznato to da brazilska ljepotica da bi održala svoju vitku figuru i vitalnost ima specijalan režim prehrane, a njega se drže svi članovi obitelji, suprug Tom Brady te djeca. Nedavno je magazinu People otkrila svoje najdraže recepte

Zahvaljujući svojoj disciplini, dugogodišnjem vježbanju joge i specijalnoj prehrani Gisele Bundchen postala je i ostala jedna od najtraženijih svjetskih modela. Zgodna Brazilka poznata je po svojim radikalnim pravilima kad je prehrana u pitanju, a u tome je otišla toliko daleko da joj je opsjednutost zdravom prehranom zamjerio i suprug. Naime, Bunchen povrće koje jede uzgaja u svom vrtu.

'Zimi najviše jedemo salatu od špinata, kelja, tikvica, rajčica i ostalih blagodati iz našeg vrta', kaže Bundchen, otkrivši i nekoliko svojih omiljenih recepata. Jedan od njih su pečeni bademi s ružmarinom, češnjakom i maslinama. To je pak najdraži međuobrok njezine obitelji, posebno djece.

Omiljeni zdravi doručak koji priprema već godinama, a obožavaju ga i njezina djeca, zeleni je juice od povrća te omlet, avokado i tost ili palačinke bez glutena i jogurt od kokosa. A kad je šećer u pitanju, ta je namirnica strogo zabranjena u kući slavne ljepotice.

'Dobiju komadić slatkiša, ali nisu navikli jesti slatko pa se zadovoljavaju vrlo malim količinama šećera', kaže Bundchen.

❤️❤️

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Green juice lover! ❤️❤️❤️ Fã de suco verde!

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Starting the week with pure energy. #greenjuice ?????? Começando a semana com energia pura. #sucoverde

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on