21. listopada

Gibonni prvi put u zagrebačkoj Areni

01.06.2017 u 11:07

Bionic
Reading

Gibonni je briljantan autor, izniman pjesnik, ali prije svega 'čovik' i muzičar koji, djelujući već više od 30 godina, ostavlja u glazbi jedinstven pečat i potpis

Kombinacija popa i rocka sa zrnom osebujnog mediteranskog kolorita čini ga jednom od ikona hrvatske glazbe.

Koncert u Areni Zagreb prvi je Gibonnijev nastup u ovoj dvorani. Svi koji su pratili njegov uspjeh, počev od 1991. kada kreće njegova samostalna karijera, preko hitova 'Tempera', 'Lipa moja', 'Činim pravu stvar', 'Mirakul', 'Libar', 'Žeđam', 'Oprosti', 'Posoljeni zrak i razlivena tinta', 'Judi, zviri i beštimje', 'Onako, od oka', 'Udica' pa do aktualnog singla 'Bella Figura, Bella Pitura' znaju da publika s nestrpljenjem očekuje svaki Gibonnijev koncert, i da se uvijek traži karta više.

Rezimirajmo:  publika žeđa za novim koncertima, vrhunski bend će učiniti pravu stvar, a Gibonni će u subotu 21. listopada u Areni Zagreb napraviti mirakul.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl potražite od četvrtka, 1.6. u: Aquarius Music Shopovima, te u sustavu Ticketshop.hr  

Pripremili smo i posebnu ponudu za studente. U četvrtak,  1.6.2017. u 14:00h u Aquarius Music Shopu (Varšavska 13) uz predočenje 'X-ice' 500 najbržih ostvariti će poseban popust za kupnju ulaznica u fan pitu (250 komada) i parteru (250 komada).

Informaciju o ovom koncertu Gibonni je u ponedjeljak podijelio sa 60 najvećih fanova. Prvi su informaciju o velikom koncertu mogli čuti obožavatelji Gibonnija koji su sinoć prisustvovali ekskluzivnom koncertu za koji su ulaznice osvojili u eteru Antene Zagreb. Sam Gibonni htio je da ovaj mini koncert nosi ime Primo Piatto (predjelo) jer je htio svojim fanovima pružiti najbolji mogući uvod u veliki zagrebački koncert u Areni.