OPET bila POD NOŽem

Gabriela Spanic nekad je bila najveća zvijezda meksičkih sapunica, a danas svi pričaju o tome kako je pretjerala s plastičnim operacijama

31.08.2021 u 14:12

Bionic
Reading

Zvijezda meksičkih sapunica Gabriela Spanic ima hrvatske korijene, a slavu je stekla ulogama u telenovelama 'Otimačica', 'Uljez' i 'Za tvoju ljubav', zbog kojih je dobro poznata i domaćim gledateljima. Posljednjih godina je u središtu pozornosti zbog svog izgleda, a mnogi sudeći po njezinim najnovijim fotografijama na Instagramu smatraju da je 47-godišnjakinja ponovno bila na estetskom zahvatu

Fotografijama na kojima je naslonjena na zid i pozira u bijeloj haljini vrlo dubokog dekoltea posljednjih dana časti svoje fanove i poziva ih da je gledaju u njenom novom projektu, a riječ je o celebrity verziji 'Big Brothera' koja se u Meksiku prikazuje pod nazivom 'La Casa de los Famosos' iliti 'Kuća slavnih'.

Unatoč brojnim komplimentima koje je dobila, bila je i hrpa onih koji ne odobravaju njezine brojne operacije i neprirodan izgled te misle da je ponovo bila pod nožem. 'Neprepoznatljiva si', 'Opet si išla pod nož. Bit ćeš tako deformirana da nećeš više sličiti na sebe', jedni su od takvih komentara na koje se glumica nije osvrnula.

Spanic nema nijedne bore zbog kozmetičkih zahvata, a istodobno ima previše napuhnute obraze koji se ističu kad se pokušava nasmiješiti. Prošle godine je sudjelovala u televizijskom plesnom showu u kojem je oduševila plesačkim vještinama Inače, glumica ima sina Gabriela s biznismenom Neilom Perezom, a iza sebe ima i razvod s kolegom Miguelom de Leonom, s kojim je bila u braku od 1997. do 2003.

  • +3
Gabriela Spanic Izvor: Profimedia / Autor: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia