VRIJEME SLAVLJA

Frano Ridjan otkrio kako je proslavio svoj veliki dan

12.12.2018 u 10:05

Bionic
Reading

Omiljeni televizijski i radijski voditelj kojeg gledatelji od više ne mogu vidjeti na malim ekranima jer trenutno koristi roditeljski dopust, navršio je 34 godine. Frano Ridjan za tportal je ispričao kako je izgledao njegov ovogodišnji rođendan

Frano Ridjan od početka studenog je na 'porodiljnom', točnije, iskoristit će 60 dana roditeljskog dopusta koliko mu omogućava zakon i to nakon što se njegova supruga Lea vratila na posao u marketingu jedne velike tvrtke. U tom duhu je proslavio i svoj 34. rođendan.

'Nisam posebno slavio, sada sam tata, bilo je tek mini proslavicu, tata se malo glupirao sa svojim Maurom', rekao nam je uvijek dobro raspoloženi radijski i televizijski voditelj.

Osim dobro zdrablja, Frano nema prevelikih želja, budući da mu se u životu sve posložilo kako treba. Kad je riječ o dosadašnjim rođendanskim tulumima, kaže da voli slaviti one obljetničke.

'Dvadeset i peti sam proslavio sa sto ljudi i tamburašima, trideseti sam valjda slavio tjedan dana, na koncertima, sa svojim najmilijima. Te sam godine odlučio da ću se oženiti i rekao sam sebi: 'Saberi se, trebaš napraviti obitelj'. Za trideset i peti pripremam show program', poručio je voditelj. Kaže da mu televizija ne nedostaje jer je umjetna, ali mu zato nedostaje radio.

'Zato moj sinčić koji sad ima 16 mjeseci priča kao radio, mali se ne gasi, tu je povukao na tatu. (smijeh). Ima fond riječi kao trogodišnje dijete na što su mama i tata ponosni jer su jako dobro radili sa bebom', pohvalio se Frano koji često ističe da mu se od rođenja sina život jako promijenio - i to nabolje.

  • +3
Frano Ridjan Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album