ŽENSKO DRUŽENJE

Franka Batelić otkrila kojoj se kolegici s glazbene scene neizmjerno divi

27.09.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Svaki glazbenikk ima nekog uzora, a tko je najveći u njezinom životu otkrila je fotografijom, na kojoj pozira u društvu jedne od naših najvećih glazbenih umjetnica. Franka Batelić uz niz epiteta, otkrila je kojoj se kolegici s glazbene scene divi

Novopečena 'gospođa Ćorluka' sudjelovala je u talk showu 'Ženske priče' u Klubu hrvatskih glazbenika – Sax. Ondje se Franka družila s jednom od naših najvećih živućih glazbenica koja sljedeće godine obilježava 60 godina karijere.

'Gabi. 82 years young. Ta energija, ta snaga, taj zanos, inspiracija, strast. Ono kad s nekim možete pričati i filozofirati nepresušno satima! Kakva ŽENA, moj idol', napisala je pored fotografije nakon što se fotografirala s Gabi Novak.

Iako pripadaju dvjema tako različitim generacijama pjevačica i žena, razlika ih je još više zbližila, otkrila je u postu 26-godišnja Franka. U 'Ženskim pričama' koja se u režiji stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić odvija svaki mjesec, u zagrebačkom klubu Sax.sudjelovala je i mlada pjevačica Mia Dimšić.

'Bila mi je čast biti dio sinoćnje #ženskepriče i zajedno s ovakvim Super Ženama raspravljati o svim gorućim temama showbusinessa, usponima i padovima, motivacijama, izazovima, predrasudama, počecima i snovima. Sav prihod od ulaznica donira se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna! @mary080878 hvala na pozivu i genijalnoj, inspirativnoj večeri!’, pohvalila se Franka.

  • +14
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Srecko Niketic / CROPIX