Alicia Vikander i Michael Fassbender

Fotografije potvrdile: Holivudski par u tajnosti se vjenčao na Ibizi

17.10.2017 u 11:43

Bionic
Reading

Ovog se vikenda tek nagađalo kako su Alicia Vikander i Michael Fassbender svoju trogodišnju vezu okrunili brakom na tajnoj ceremoniji na španjolskom otoku, no sada su se društvenim mrežama proširile fotografije s Ibize, na kojima je jasno vidljivo vjenčano prstenje na njihovim rukama. Iako službene objave još nema, burme su itekako ražalostile obožavateljice popularnog glumca

Prema pisanju američkog magazina People, a koje potvrđuju izvori bliski paru, Michael Fassbender i Alicia Vikander ovog su se vikenda vjenčali na španjolskoj Ibizi.

Майкл и Алисия с родными на Ибице На Алисии можно заметить обручальное кольцо. #AliciaVikander #MichaelFassbender

A post shared by Новости шоу бизнеса от Джуди (@news_of_showbusiness_from_judy) on

Intimna ceremonija održana je na luksuznom imanju La Granja, a među uzvanicima su bili prijatelji i najbliža obitelj. Dan nakon vjenčanja par je snimljen u tamošnjem restoranu uz more. Cijelo vrijeme izmjenjivali su poljupce, a na ruci im se naziralo vjenčano prstenje.

  • +8
Alicia Vikander i Michael Fassbender Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

29-godišnja glumica, koja je naslijedila Angelinu Jolie u filmskom hitu o Lari Croft, i 40-godišnji glumac snimljeni su već u nedjelju s vjenčanim prstenjem na ruci.

🖤🖤🖤

A post shared by Frannie Shellman (@fs_aesthetic) on

Na otoku su, s prijateljima i obitelji, viđeni već u petak, a par se dobro zabavljao na plaži noseći identične bijele naočale u obliku srca.

Upoznali su se 2014. godine na snimanju filma 'Svjetlo između oceana', u kojem je Šveđanka glumila suprugu Fassbenderu. Iako su se nedugo nakon završetka snimanja pojavile glasine kako se viđaju, uspjeli su neko vrijeme svoju vezu držati podalje od očiju javnosti.

'Mislim da smo jasno dali do znanja da ćemo neke stvari ostaviti samo za sebe. To je osobno', izjavila je svojedobno Vikander, dok je Fassbender rekao: 'Nemam namjeru govoriti o svom privatnom životu s totalnim neznancem, osim ako ne osjetim da to moram napraviti.'

Svoje prvo zajedničko javno pojavljivanje imali su 2016. godine na dodjeli Zlatnog globusa.