travis kelce

Fotografije koje tope srca: Taylor Swift nježno je ljubila dečka u svlačionici

24.10.2023 u 09:54

Bionic
Reading

Slavna pjevačica ne krije svoju ljubav prema Travisu Kelceu kojeg je prvo vatreno bodrila s tribina, a potom i nježno ljubila u svlačionici

Taylor Swift i Travis Kelce uhvaćeni su u strastvenom trenutku nakon što je njegova momčad, Kansas City Chiefs, odnijela pobjedu u nedjeljnoj utakmici. Bio je to šlag na tortu njenih iskaza ljubavi prema dečku, nakon što je cijelu utakmicu provela vatreno ga bodreći iz svečane lože.

Trenutno najpopularnija pjevačica na svijetu pojurila je do svlačionice po završetku utakmice te pozirala s igračem dok ga nježno ljubi u obraz.

Fotografija je očekivano postala momentalni hit na društvenim mrežama, baš kao i ona na kojoj Swift s ponosom obavija svoju ruku oko Kelceovih ramena, dok oboje vidno zrače srećom i zadovoljstvom.

Kraj njih su pozirali i Kelceov suigrač Mercole Hardman s partnericom Chariah Gordon, koju je pjevačica grlila na nekoliko fotografija, pokazujući koliko se dobro uklopila u dečkov svijet. Naime, utakmicu je provela u društvu supruge njegovog suigrača i bliskog prijatelja Patricka Mahomesa.

  • +4
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: David Eulitt / Getty images / Profimedia

Par, koji je u rekordnom roku stekao ogromne simpatije javnosti, ubrzo se zaputio na zabavu koja tradicionalno slijedi poslije utakmice, a Taylor Swift je za tu prigodu promijenila dio outfita. Nakon što je na stadion stigla u kombinaciji pulovera kluba, mini suknje i Mary Jane cipela s platformom, kasnije smo je vidjeli u bijelim Nike tenisicama.