TKO SE ZADNJI SMIJE...

Fotografija koja je oduševila sve: Ovo je razlog zbog kojeg kraljevska obitelj 'umire' od smijeha

23.11.2018 u 14:20

Bionic
Reading

Da ne bi uvijek bili uštogljeni i ozbiljni na službenim fotografijama, pobrinula se, ni manje ni više, nego dadilja princa Georgea, princeze Charlotte i malenog princa Louisa, koja je članove kraljevske obitelji, tijekom snimanja za obiteljski portret, pošteno nasmijala svojim glupiranjem

Baš poput svoje mlađe sestrice, princeze Charlotte, i petogodišnji princ George omiljena je osoba britanske kraljevske obitelji, a sve što radi, bilo da šefuje tijekom kraljevskih turneja, dočekuje tadašnjeg američkog predsjednika Baracka Obamu u pidžami ili se jednostavno glupira na balkonu Buckinghamske palače sa svojim rođacima, oduševljava javnost.

Princ George i princeza Charlotte Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

Oduševio je princ George i na posljednjoj službenoj fotografiji - kraljevskom obiteljskom portretu snimljenom povodom 70. rođendana njegovog djeda, princa Charlesa. Iako se do sada najviše komentirao njegov mlađi brat, šestomjesečni princ Louis, kojeg je javnost posljednji put vidjela na njegovim krstitkama, sada se otkrio i pravi razlog zašto su svi članovi kraljevske obitelji na jednoj od fotografija 'prasnuli' u smijeh.

Kako piše Us Weekly, dadilja princa Georgea, princeze Charlotte i malenog princa Louisa, stajala je točno pored službenog fotografa Chrisa Jacksona, a kako bi postigli opuštenu atmosferu, ona se poslužila starim, dobrim trikom - pravljenjem smiješnih izraza lica i glupiranjem, a to je nasmijalo kako najmlađe, tako i one najstarije.