NIJE NEDOSTAJALO GLAMURA

[FOTO] U Toskani je održano kraljevsko vjenčanje o kojem će se pričati još danima

1/14

Vjenčanje princeze Marie Astrid od Lihtenštajna

Samo nekoliko dana nakon što se princeza Maria Anunciata od Lihtenštajna udala za Emanuelea Musinija na glamuroznom vjenčanju u Beču, održano je još jedno kraljevsko vjenčanje. Njezina sestra, princeza Marie Astrid odabrala je Italiju kako bi se u katedrali Orbetello u Toscani udala za Ralpha Worthingtona.

34-godišnja princeza Marie Astrid uistinu se potrudila da za svoj dan iz snova izgleda senzacionalno, pa je stoga odabrala vjenčanicu koja prati liniju njezinog tijela s dugim šlepom, kojeg su tijekom cijele ceremonije, ali i uoči iste, morali popravljati i slagati po više njih. Uz to savršeno se uklopila Kinsky Honeysuckle tijara iz 19. stoljeća, izrađena od srebra i zlata i posuta dijamantima. Njezin novopečeni suprug, 36-godišnji Ralph Worthington, znan i kao Rafe, iz bogate je i ugledne američke obitelji. 

Vjenčanje princeze Marie Astrid od Lihtenštajna

Vjenčanje princeze Marie Astrid od Lihtenštajna

Izvor: Profimedia / Autor: People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
Kći luksemburške princeze Margarethe i lihtenštajnskog princa Nikolausa, princeza Marie Astrid, udala se za svog dugogodišnjeg dečka Ralpha Worthingthona, a za svoj dan iz snova nosila je i tijaru iz 19. stoljeća izrađenu u srebru i zlatu i posutu dijamantima
  • Autor: N. Sa.
  • Objavljeno 28.09.2021 u 11:58