izgledalo je kao u filmu

[FOTO] Arnold Schwarzenegger prošao kroz crveno i skrivio četverostruki sudar: Jedna osoba je završila u bolnici

22.01.2022 u 09:07

Bionic
Reading

Akcijski junak i bivši kalifornijski guverner doživio je prometnu nesreću u Los Angelesu, potvrdio je njegov glasnogovornik. Policija je pokrenula istragu okolnosti nesreće

Lokalna policija je priopćila da je kod raskrižja Bulevara Sunset i Avenije Allenford došlo do sudara četiriju vozila u petak u poslijepodnevnim satima. Arnold Schwarzenegger je vozio Yukon SUV kada se sudario s crvenim Priusom. SUV se počeo kotrljati i završio na vrhu Priusa, a potom se nastavio kotrljati ulijevo u Porsche Cayenne.

Na fotografijama s mjesta događaja vidi se SUV vozilo koje je naletjelo na najmanje dva druga vozila, a u kadru je vidljiv i Schwarzenegger kako stoji u blizini. Iz policije navode i da nitko od sudionika nije bio pod utjecajem droge ili alkohola, a jedna osoba je prevezena u bolnicu no ozljede nisu opasne po život, donosi BBC.

Arnold Schwarzenegger Izvor: Profimedia / Autor: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvori policije kažu da vjeruju da je za nesreću kriv Arnold koji nije ozlijeđen a na licu mjesta razgovarao je s pripadnicima hitnih službi te s ozlijeđenom osobom. Svjedoci su rekli da je prizor izgledao kao neka scena iz akcijskog filma. Schwarzenegger je pet minuta prije nesreće bio na večer sa 28-godišnjim sinom Patrickom.