VESELJE ZA FANOVE

Foo Fightersi sviraju još jedan dan u pulskoj Areni

13.12.2018 u 10:20

Bionic
Reading

Ulaznice za premijerno gostovanje američkih rock legendi, skupine Foo Fighters, 19. lipnja iduće godine u pulskoj Areni, rasprodane su za manje od 2 minute krajem prošlog mjeseca. Oduševljeni nevjerojatnim interesom bend i menadžment nekoliko su tjedana radili na rasporedu ne bi li uspjeli domaćim fanovima ponuditi dodatan koncert

Taj termin sada je potvrđen za utorak 18. lipnja i ulaznice za njega u prodaju idu već sutra, u petak 14. prosinca točno u 10:00, po istim cijenama kao i za prvi najavljeni koncert. Na dva izrazito ekskluzivna nastupa, s brojem ulaznica ograničenim na samo 7 tisuća po danu, Foo Fighters će 2 dana zaredom odsvirati svoj puni samostalni cjelovečernji koncert, trajanja minimalno 2 i pol sata.

Izvor: Društvene mreže

Pula je jedini europski grad u kojem će Foo Fighters iduće godine odsvirati 2 koncerta, a praksa da nastupaju 2 dana zaredom, i još u istom gradu, izuzetno je rijetka za bend. Naglasiti treba i da će nakon U2 na Maksimiru 2009. godine, ovo biti prvi puta da jedno ovako veliko inozemno stadionsko ime nastupa dan za danom u Hrvatskoj.

Dave Grohl, bivši bubnjar Nirvane, osnovao je Foo Fighterse 1994., nakon smrti Kurt Cobaina i neko vrijeme bio jedini službeni član. U sljedećim sezonama kroz bend je prošlo nekoliko članova, nakon kojih se, nešto prije 2000. iskristalizirala postava koju su uz Grohla činili Nate Mendel (bas), Chris Shiflett (gitara) i Taylor Hawkins (bubnjevi). Njih je 2006. pojačao Pat Smear, Nirvanin touring guitarist i kratkotrajni član Fightersa sredinom 90tih te klavijaturist Rami Jaffee koji s bendom surađuje od 2005., ali je 2017. postao punopravan član.

Izvor: Društvene mreže

Ljeto 2019. bend će provesti nastupajući na manjem broju europskih festivala, kombiniranih sa samostalnim koncertima, od kojih će dva odsvirati upravo u pulskoj Areni.

Ulaznice za novi koncert u prodaju kreću u petak 14. prosinca točno u 10:00, a po osobi, odnosno transakciji, moguće je kupiti maksimalno 4 ulaznice.

Cijene po sektorima su:

  • Parter stajanje 460 kuna
  • Tribine sjedenje 430 kuna
  • Trava / gornje stajanje 370 kuna
  • Osobe u invalidskim kolicima 190 kuna

Ulaznice će se u prodaji naći na svim službenim Eventimovim prodajnim mjesta i online na www.eventim.hr