pomalo o svemu

Filip Zubčić: 'Nemam curu trenutno, slobodan sam. Mislim da se cura ne bi uklopila u moj trenutni lifestyle'

26.03.2021 u 15:38

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski skijaš odradio je odličnu sezonu, a sad se raduje novoj, jer je u dobroj formi i najboljim godinama, a i gladan je novih pobjeda. Filip Zubčić otkrio je i poneke nepoznate detalje iz svog privatnog života

'Motiviran sam, ova sezona pokazala je da se mogu boriti za velike stvari. Ima puno prostora za napredak i može se još puno toga osvojiti. Ovo nije ni blizu moj vrh, ja se nadam, kazao je broj Filip Zubčić za Enter Zagreb. Trenutno je posvećen skijanju, a progovorio je i na temu ljubavnog dijela života.

'Nemam curu trenutno, slobodan sam. Mislim da se cura ne bi uklopila u moj trenutni lifestyle, ali tko zna. Možda se opasno zaljubim pa se uklopi. Nikad ne reci nikad.' Otkrio je da Dinamo obožava, a nedavnu utakmicu s Tottenhamom izdvojio je kao jednu od najdražih koje je pratio. 'Svaka im čast, skidam im kapu. Kao lavovi su se borili i nadam se da mogu napraviti još jedan korak više.' Osvrnuo se i na svoju prehranu.

Izjavio je da pazi što i kada jede. 'Imao sam jedan period kad sam jeo bezglutensku prehranu, ali sam se onda osjećao katastrofa. Ništa s glutenom nisam pojeo oko osam mjeseci. Napravio sam te sezone dobre rezultate, onda su svi mislili da je zbog toga, međutim, ne bih rekao. Psihički me ubijalo, jer nisam htio ništa pojesti, Kinder bueno na primjer, nego sam jeo bezglutenske kekse. Sad se sam sebi smijem', priznao je.

Otkrio i da mu je najdraži predmet u školi bila povijest, da mu je od slanog i slatkog draže slano, a najdraže jelo mu je janjetina. Kad je riječ o najvećem strahu odgovorio je – potres.