'LUD, ZBUNJEN, NORMALAN'

Fazlinovići su se vratili: U novim epizodama pojavljuju se dobro poznati likovi, ali iznenadit će vas tko nedostaje

18.02.2020 u 18:32

Bionic
Reading

Od ponedjeljka navečer na Novoj TV počeli su se prikazivati novi nastavci kultne serije 'Lud, zbunjen, normalan'. U novim epizodama čiji scenarij potpisuje Feđa Isović, gledatelji će moći vidjeti i neke likove iz prijašnjih sezona poput kućne pomoćnice Šefike i legendarnog Čombeta, no Faruk više nije dio serije

U ulozi Izeta i dalje je Mustafa Nadarević. Iako je u novim nastavcima stariji, Izet je i dalje vitalan, te još uvijek sklon maksuziji i mladim ženama. 'Moj lik se ne mijenja manje više je tako kako je prevarant stari a to što je sklon ženama to su laži on šetlja u tim godinama se treba smiriti ima unuka koji je na prvoj godini medicine mali Đebra je veliki to je osvježenje', izjavio je legendarni glumac za IN Magazin Nove TV.

Izetov unuk Džebra kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić u novim nastavcima ima 18 godina i upisuje fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prevare čime dokazuje da je od loze Fazlinovića. Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesira. Marija koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo, a kroz njega kao i kroz samu sezonu ove gledane serije proći će i čitav niz epizodnih karaktera.

Čombe kojeg glumi Miraj Grbić vraća se iz Amerike, a s obzirom da je Faruk u Švedskoj, gdje je pobjegao kako bi izbjegao uhićenje zbog utaje poreza, on će preuzeti studio Akord. U novim nastavcima Čombe će svako malo pokretati novi biznis, uz svoju desnu ruku - Refka kojeg će i u novim nastavcima odigrati glumac Goran Navojec. Osim njega u seriji su gostovali i hrvatske glumice poput Nives Ivanković, Nade Abrus, Ive Šulentić i Bojana Gregorić Vejzović.

U seriji ove sezone nema Senada Bašića koji je od prve sezone glumio Faruka.

'Prije dvije godine Nova TV je došla i naručili su 36 epizoda da bi ih ukupno bilo 300. Onda sam tražio od izvršne produkcije da se promjeni tekst ugovora za tih novih 36 epizoda, kako bih imao zakonom regulirano u 50 godina barem neko od prava. Ipak, nije bilo volje da se išta mijenja', objasnio je glumac svoju odluku za Avaz. Do tada je snimio 11 sezona popularne serije.