POMAKNITE SVOJE GRANICE

Fani Stipković vas izaziva s glavom u nojevoj pozi

26.10.2018 u 20:31

Bionic
Reading

Poznato je kako je novinarka i voditeljica Fani Stipković velika zaljubljenica u sport i rekreaciju, a sada je pred svoje obožavatelje na Instagramu postavila izazov

Ljetos je sudjelovanjem u projektu Aktivna Hrvatska Fani široj javnosti ukazivala na važnost bavljenja fizičkom aktivnošću i demonstrirala jednostavne i zanimljive vježbe koje svatko može raditi na otvorenom bez odlaska u teretanu.

'Vježbam 6 puta tjedno, a jedan dan ostavim za odmor koji je jako važan kako bi se mišići odmorili, ojačali te kako bi se obnovila naša energija. Najviše volim trenirati CrossFit, visoko intenzivno funkcionalne treninge za razvoj snage i kondicije', otkrila je tada Fani i dodala da ih kombinira i s fitnesom, pilatesom, jogom, boksom i HIIT treninzima.

'Upravo sam kombinacijom svega našla savršenu formulu za duh i tijelo te zato pripremam svoj program vježbanja koji ću predstaviti na jesen kako bih mogla podijeliti ono što meni najviše koristi i s drugima', izjavila je tom prigodom Fani.

  • +11
Trening s Fani Stipković Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Nakon ljetnog vježbanja na otvorenom, Fani jesenske dane ponovno provodi u teretani, a što tamo radi, pokazala je kroz tri videa koje je objavila na Instagramu.

Iako u nojevoj pozi, Fani vas ne poziva da zabijete glavu u pijesak, nego postavlja pred vas izazov.

'Svakoga dana postavite pred sebe neki izazov. Bit ćete iznenađeni svom snagom koju imate i svime što možete postići. Sami sebi smo jedino ograničenje!', napisala je Fani i pozvala obožavatelje da isprobaju neke od njezinih omiljenih CrossFit vježbi.

  • +14
Fani Stipković Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec