seksi novinarka

Fani Stipković izazovna i u poslovnom izdanju

31.03.2017 u 11:26

Bionic
Reading

Fani Stipković nerijetko nas fotografijama iz teretane na svom profilu na Instagramu podsjeća na svoje savršeno isklesano tijelo, no ovoga puta iznenadila je izazovnim poslovnim izdanjem

Nekadašnja manekenka, danas sportska novinarka u Španjolskoj, Fani Stipković posljednjom je objavom na društvenoj mreži pokazala svoje poslovno izdanje koje je ovoga puta bilo nešto izazovnije. 

Naime, zgodna Korčulanka odlučila se za kratki top koji više otkriva nego što pokriva, upotpunivši ga trenutno vrlo popularnim hlačama u trapez, a sve je zaokružila ogrnuvši sivi sako i potvrdivši zašto su ju u Španjolskoj čak dva puta proglasili najseksepilnijom europskom novinarkom.

U opisu slike natpisom 'Nove priče, novi intervjui, nove ekskluzive...' otkrila je da joj posla nikad ne nedostaje. Fani se u glavni grad ove sunčane zemlje preselila prije gotovo pet godina, nakon čega je zaredala ogromne poslovne uspjehe.

Prije dvije godine lansirala je i svoj projekt Fani TV, a osim toga može se pohvaliti brojnim intervjuima s mnogim svjetskim sportašima. Izgleda kako tamošnja klima našoj novinarki itekako godi jer s godinama izgleda sve bolje i bolje.