jedna od najljepših hrvatica

Fani Čapalija progovorila o najvećoj neostvarenoj želji

19.10.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Jedna od naših najljepših misica godinama živi povučeno. Nakon smrti roditelja Fani Čapalija se u potpunosti povukla iz javnosti, živi na Čiovu, izbjegava društvena događanja i intervjue. Sada je progovorila o tome što je najviše ljuti, a što veseli, ali i kakvi joj muškarci najradije odgovaraju

'Nepravda, baš to - ako bih morala izdvojiti nešto na prvo mjesto, onda je to nepravda. Uvijek kažem da idem fer, a u današnje vrijeme je nepravde sve više i više', rekla je Fani Čapalija za InMagazin Nove TV na temu onoga što je najviše ljuti. Šetnje s psićem Benijem i druženje s nećakinjom ono je pak što je najviše veseli.

'Mala Nika, sad je navršila pet i pol godina, normalno je, zdravo i veselo dijete, kao i većina. Ja nemam svoje dijete, a nju volim kao da je moja', ističe Fani koja je prije 24 godine bila četvrta najljepša žena svijeta te je mnogi i danas smatraju najljepšom domaćom misicom.

Žao joj je, kaže, što se još uvijek nije ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi - onoj majčinskoj. 'Ali opet ne mislim da se to neće nikad dogoditi, željela bih da se dogodi, a ne može se ni to dogoditi tek tako, trebaju se i tu poklopiti neke stvari - ja sam rekla ili prave stvari ili ništa. Najsretnija bih bila da se to dogodi', poručila je.

  • +2
Fani Čapalija i klapa Rišpet Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nakon razvoda od Ivice Mornara, s kojim je bila tri godine u braku, a rastala se 2001. godine, trenutno je slobodna. Udvarača joj ne nedostaje.

'Ima udvarača, ali uvijek znam što hoću, pa tako i sada. Mislim da se to neće moći sakriti ni ispred vas kad se jednom dogodi. Stvarno sam slobodna, a do kada će biti tako, doznat ćemo', kaže Fani. Kad je riječ o tipu muškarca, najviše joj odgovaraju Dalmatinci. Prilaze joj najčešće preko njezinog ljubimca maltezera.

'Većina muškaraca kao da me se malo i boji pa mi priđu preko Benija, a znam da ih Beni najmanje zanima u toj priči. Kažu da je smiješan pas i tako krene priča. Skroz ih razumijem ako se boje, ali mislim da nema razloga za to', rekla je.