sve je nasmijao

Fabijan Pavao Medvešek oduševio publiku kao polugola Claudia Beni u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'

28.09.2020 u 10:26

Bionic
Reading

Od prve emisije showa 'Tvoje lice zvuči poznato' na Novoj TV mladi glumac nametnuo se kao jedno od najvećih iznenađenja ove sezone. U nedjelju navečer transformirao se u eurovizijski predstavnicu na Eurosongu 2003. Claudiju Beni. U minijaturnom kostimu s plesnim pokretima poput nje i zahtjevnim pjevanjem, Fabijan Pavao Medvešek ponovo je osvojio simpatije žirija, voditelja i gledatelja pred malim ekranima

Premda nije odnio pobjedu u prvoj emisiji showa nakon njezine stanke, sin poznatog glumca i redatelja Renea Medvešeka, Fabijan Pavao Medvešek ponovo je pokazao svoje naprijeporne zabavljačke sposobnosti. Nakon Freddieja Mercuryja i Beyonce uskočio je u kostimić Claudije Beni. I dok su mu neki članovi žirija 'prigovorili' zbog tonaliteta, Nives Celzijus je poput većine bila oduševljena. 'Uljepšao si mi večer, ovo tvoje ogoljeno izdanje… Zvučao si u redu, i bio si presladak baš kao i Claudia, komentirala je njegov nastup u emisiji.

Glumac se oglasio na društvenim mrežama i kratko poručio svima; 'Pusa svima od mene', uz fotografiju na kojoj pozira kao naša bivša natjecateljica na Eurosongu. Brojni fanovi su mu poručili kako ih je sjajno zabavio. Inače, na Instagramu ima mnoštvo pratitelja, preko 13 tisuća, od kojih i velik broj obožavateljica.

Fabijan Pavao Medvešek je nedavno izjavio da mu je karantena bila jedno od najljepših razdoblja jer je bio doma, jeo i uživao sa svojim najbližima.

'Naravno da je karantena grozna stvar i ova situacija je grozna i nešto novo s čime se moramo naučiti živjeti, no ja sam probao iskoristiti sve što nam život pruža i proveo sam neko lijepo vrijeme sa svojom djevojkom, koje ne znam kada ću ponovno tako bez obaveza imati', rekao je za IN Magazin.

  • +2
Fabijan Pavao Medvešek Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo