mlada glumačka zvijezda

Fabijan Pavao Medvešek: 'Imam stvarno sreću što mi je djevojka nevjerojatna podrška'

16.03.2021 u 13:31

Bionic
Reading

Potresi i pandemija privremeno su ugasili reflektore kazališnih pozornica, no zagrebačkoj Komediji nedavno je premijerno izvedena renesansna komediju 'Mandragola'. U režiji Zorana Mužića na pozornici teatra na Kaptolu uz Dubravku Ostojić, Dajanu Čuljak, Davora Svedružića, briljirao je i Fabijan Pavao Medvešek koji tumači Callimaca. Pričao je o svojim strahovima, dječačkom snu, djevojci Karli

Glumci ansamba kazališta Komedija vesele se ponovnom susretu s publikom, no strah od eventualnih katastrofa na pozornici mladom glumcu remeti san.

'Sanjam da recimo ne mogu doći od ulaza dvorane do pozornice, ne mogu proći kroz publiku, a moram biti na sceni sad, da zaboravim tekst, da zaboravim koji je song, koji je stih songa, da cijeli orkestar dole gleda u mene i kao stari di si? Veselo je', priznao je Fabijan Pavao Medvešek za IN Magazin Nove TV. Dolazi iz glumačke obitelji, u kojoj su mu otac i stric priznati profesionalci, pa posebnu 'tremu' ima kad oni sjednu u publiku.

'Moj otac, najveći kralj svemira, on nekad zna doći na pola predstave i ja točno znam, ne mogu vam to opisati, ja znam vidjeti i prepoznati njegove naočale u publici. Točno znam kad je došao i gdje sjedi i zbog toga što mi je on i otac i profesor, neka samokritika i neki poseban pogled na sve što radim mi se poveća na n-tu. Ako netko zna za tu situaciju i ako gleda, kad on uđe u publiku, na meni može vidjeti na oko promjenu. To nije profesionalno, ali ne mogu si pomoći, to mi je tata', rekao je Fabijan koji još uvijek nije odustao od dječačkog sna.

  • +2
Fabijan Pavao Medvešek Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Što god da radio, uz njega bezrezervno stoji dugogodišnja djevojka Karla.

'Imam stvarno sreću da je moja djevojka nevjerojatna podrška i na neki način čeka me da obavim to što sad moram obaviti, ona isto ima milijun svojih nekih stvari. Znamo da je sad taj neki naš period dok imamo ove godine da moramo s obje ruke obuhvatiti sve što možemo i onda ćemo jedan dan, neću reći, naslonit ćemo se i gledati s balkona, ali hoćemo', poručio je glumac.