HERMIONE GRANGER I DRACO MALFOY

Evo zašto se šuška o vezi Emme Watson i Toma Feltona

18.02.2019 u 20:17

Bionic
Reading

Iako se vjerojatno radi samo o prijateljskoj potpori, mnogi su drugačije protumačili fotografije Emme Watson i Toma Feltona na glumičinoj stranici Instagrama

Obožavatelji serije knjiga i filmova o mladim čarobnjacima 'Harry Potter' bit će nesumnjivo podijeljeni između onih koji su oduševljeni, onih koji su zgroženi i oni kojima je potpuno svejedno što se u medijima šuška o vezi između 28-godišnje Emme Watson i 31-godišnjeg Toma Feltona

View this post on Instagram

Friends capture you best 🦋 📸 @t22felton

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Kolege su zajedno surađivali na nizu filmova o Harryju Potteru u ulogama Hermione Granger i Draca Malfoyja. Zajednička fotografija nastala je u studenom, 2018., a nova crno-bijela slika na kojoj je samo Emma Watson na njenom se Instagramu pojavila tek nedavno.

'Prijatelji te uvijek najbolje slikaju', napisala je Emma Watson i stavila link na Instagram Toma Feltona.

  • +2
Emma Watson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Internet je, naravno, požurio sa zaključcima.

'Dramione je stvaran', netko je napisao spoj dva imena likova Draca i Hermione, poput sličnog imena Brangelina smišljenog za Brada Pitta i Angelinu Jolie.

Emma Watson često daje potporu svom kolegi Tomu Feltonu i očito je kako su ostali odlični prijatelji nakon što su cijelo djetinjstvo proveli zajedno snimajući seriju filmova.