ŽIVOT NA DVORU

Evo zašto kraljica misli da Meghan treba ruku koja će je voditi

06.06.2018 u 20:12

Bionic
Reading

Iako se čini kako se Meghan Markle sjajno uklopila u kraljevsku obitelj, te će uskoro krenuti i na put sama s kraljicom Elizabetom II, vojvotkinja od Sussexa mora još jako puno toga naučiti

Kraljica Elizabeta II (92) koja je na engleskom tronu već 70 godina ništa ne prepušta slučaju te su joj itekako poznate sve zamke u kojima se novopridošli član u kraljevsku obitelj može naći.

Stoga je Ingrid Seward, autorica nedavno objavljene biografije o kraljici Elizabeti II i njezinom suprugu princu Philipu, 'My Husband & I', otkrila da je kraljica svjesna u kojim se problemima može naći osoba koja je ušla u kraljevsku obitelj, objavio je People.

'Kraljica zna koje su potencijalne zamke ukoliko novopridošla osoba u kraljevsku obitelj ukoliko nema uz sebe nekoga tko će je voditi i pomagati u svemu. Radi se o monarhiji. Nitko ne može očekivati kako će Meghan sve znati bez da joj netko pomogne. Kraljica ne želi da njezinih 70 godina napornog rada bude upropašteno zbog neke gluposti. Uvjerena sam kako kraljica osjeća da Meghan treba ruku koja će je voditi', objašnjava Seward.

  • +21
Meghan Markle i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

S velikim se nestrpljenjem iščekuje i prva samostalna Meghanina dužnost s kraljicom zakazana za 14. lipnja.

Samo nekoliko dana nakon što se vrati sa svog tajnog medenog mjeseca, čija je lokacija i dalje nepoznata, vojvotkinja od Sussexa uputit će se na prvo službeno putovanje s kraljicom Elizabetom II, što će biti ujedno njezino prvo javno pojavljivanje bez supruga, princa Harryja.

Meghan će s kraljicom 14. lipnja otputovati do Chestera te će otvoriti kulturni centar Storyhouse, a nakon što prerežu vrpcu na ceremoniji, zajedno će se uputiti na ručak. Uz sve to, njih dvije će provesti dosta vremena skupa jer će putovanje kraljevskim vlakom biti noćno.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Britanski mediji odmah su počeli spekulirati kako je pozivnica same kraljice još je jedna potvrda toga kako se Meghan Markle brzinski prilagodila kraljevskoj obitelji, ali i to da je, osim što joj je Harry omiljeni unuk, otkrila i da joj je vojvotkinja od Sussexa puno draža odvojvotkinje od Cambridgea, odnosno Kate Middleton koja je čekala godinu dana na svoj prvi samostalni put na neko događanje s kraljicom Elizabetom II.

  • +8
Kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, kako je ranije najavljeno, Meghan Markle će u narednih šest mjeseci prolaziti kroz posebnu obuku kako bi se što lakše uhodala u protokole kraljevske obitelji i naučila kako biti pravi član monarhije. Poduku će joj držati Samantha Cohen, 49-godišnja asistentica lorda Geidta, bivšeg glavnog tajnika kraljice Elizabete II. Iako je Cohen dala ostavku i najavila svoj odlazak još u rujnu prošle godine, navodno je odlučila pomoći još u ovom projektu.