POZNATO TELEVIZIJSKO LICE

Evo tko će s Duškom Ćurlićem voditi novi glazbeni festival

20.06.2023 u 22:23

Bionic
Reading

Ovog vikenda se u Splitu održava novi spektakl hrvatske glazbene pop scene 'Melodije Jadrana 2023.' U Galeriji Meštrović događaj 'Hit ljeta' predstavit će 25 novih skladbi u izvedbi najpoznatijih hrvatskih izvođača uz pratnju velikog revijalnog orkestra Melodija Jadrana. HRT će sve prenositi, a uz program će gledatelje voditi njihova nova uzdanica

Monica Jakšić je televizijsko lice koju je publika upoznala u emisiji Loto, a na Melodijama Jadrana će voditeljski debitirati uz legendarnog voditelja Duška Ćurlića.

Kako je zgodna Puljanka ranije objasnila, na audiciju za novu voditeljicu Lota prijavila se na nagovor majke, otkrivši da i sama voli igre na sreću. Profesorica francuskog i talijanskog jezik, koja je radila i kao konsekutivna prevoditeljica intervjua s ilustratorima stripova i izdavačima knjiga i stripova, slobodno vrijeme voli provoditi uz dobru knjigu, film ili seriju ili pak u šetnji sa psićem.

Osim svog akademskog znanja i obrazovanja te profesorsko iskustvo i talente, posjeduje i glazbeni: njezine akustične jazz i soul obrade uz perkusionista i pijanista (u sklopu hotela Valamar i Histria) na području Pule, Poreča i Rovinja te nastupi kao vokalne solistice na festivalima u pulskoj Areni, na Grobničkoj skali i MIK-u nisu ostali nezapaženi. Također je u Puli radila i kao odgajateljica - vodila je kreativne radionice u ljetnim dječjim vrtićima (s naglaskom na glumačke i pjevačke radionice).