KULTNA SERIJA

Evo kako glumci 'Twin Peaksa' izgledaju nakon 25 godina

24.03.2017 u 12:57

Bionic
Reading

Na čak tri naslovnice časopis Entertainment Weekly objavio je kako glumci kultne serije 'Twin Peaks' izgledaju 25 godina nakon prve epizode, čiji novi nastavci stižu na televiziju za dva mjeseca

Naslovnice su tek uvod u ono što gledatelje čeka 21. svibnja ove godine, kada će se održati premijera nezaboravne serije redatelja Davida Lyncha 'Twin Peaks'. 

Radnja serije nastavlja se 25 godina nakon istrage o ubojstvu  Laure Palmer, a pokreće je FBI-jev pronalazak golemog dosjea s dokumentima o gradiću i samom slučaju, tajnim dokumentima i nalazima obdukcije.

Devet glumaca originalne postave ponovno će se pojaviti u novina nastavcima. Kyle MacLachlan i dalje glumi specijalnog agenta Dalea Coopera, a tu su i Madchen Amick, Dan Ashbrook i David Duchovny. Jedna je zvijezda ipak odbila prisustvovati u povratku serije - glumica Lara Flyn, a nova su lica Naomi Watts, Michael Cera i Trent Reznor.

Na jednoj od naslovnica tako vidimo jednooku Nadine Hurley koju igra Wendy Robie, iznad nje pozira glumac Everett McGill koji je utjelovio lik Big Eda Hurleyja, a pored njega stoji James Hurley kojeg je utjelovio James Marshall.

Entertainment Weekly's #TwinPeaks covers! http://twin.pk/tpewcovers

A post shared by Twin Peaks (@welcometotwinpeaks) on

Na drugoj naslovnici pak vidimo specijalnog agenta Dalea Coopera koji je okružen ljepoticama Audrey Horne  i Madeleine Ferguson dok glavni mozak Lynch sjedi ispred njih.

We're back! @TwinPeaks Exclusive on @entertainmentweekly. On newsstands today! #twinpeaks

A post shared by Kyle MacLachlan (@kyle_maclachlan) on

Na trećoj naslovnici našao se Bobby Briggs koji ležerno grli Normu Jennings i konobaricu Shelly Johnson.

Na setu se ukupno našlo čak 217 glumaca, a David Nevins, predsjednik američke televizijske mreže Showtime na kojoj se serija i prikazuje, izjavio je kako smatra da su novi nastavci na zadovoljavajućoj razini, s mnogo zapleta i dubljom istragom i analizom famoznog slučaja Laure Palmer. 

Koliko su se glumci legendarne serije devedesetih promijenili do danas, procijenite sami s fotografija.