gluma joj ne nedostaje

Eva Mendes priznala: 'Zaljubila sam se Ryana Goslinga i onda odlučila 'O da, želim tvoju djecu''

07.05.2022 u 13:00

Bionic
Reading

Eva Mendes tijekom gostovanja povodom Majčina dana u emisiji Today With Hoda & Jenna, postala je jako emocionalna pa se rasplakala kad je govorila o svojoj majci, koja vodi bitku za život, a progovorila je i o majčinstvu koje je neizmjerno ispunjava

Tijekom razgovora 48-godišnja glumica pričala je o majčinstvu i svojim dvjema djevojčicama, 7-godišnjoj Esmeraldi 6-godišnjoj Amadi koje je dobila s glumcem Ryanom Goslingom, s kojim je u vezi od 2012. godine.

'Nešto ludo se dogodilo. Upoznala sam Ryana Goslinga pa sam se zaljubila u Ryana Goslinga i onda odlučila 'O, da, želim tvoju djecu', rekla je kroz šalu glumica, objašnjavajući voditeljici zašto se odlučila za majčinstvo tek u 40-ima.

'Svjesno sam željela dobiti djecu tek kad postanem malo starija. Jednostavno nisam osjećala da je vrijeme, sve dok nisam srela Ryana i zaljubila se. Također kao žena nisam bila spremna, a to je zaista osobni izbor svake žene. Tada riskiraš, ustvari uvijek riskiraš. Dok sam bila trudna stalno sam se brinula zbog nečega, ali srećom imala sam zaista zdrave trudnoće i mogu samo reći da sam sretna jer sam čekala do tada', rekla je glumica.

Mendes i Gosling upoznali su se na snimanu zajedničkog filma 2012. 'The Place Beyond The Pines' i odmah zaljubili. Par je inače prilično samozatajan po pitanju svoje veze i rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti.

  • +16
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Columbia Pictures Collection / Everett / Profimedia

Iako je karijeru stavila na čekanje i posvetila se majčinstvu i obiteljskim obavezana, Mendes kaže da se danas osjeća sretno i ispunjeno te da je za nju roditeljstvo najkreativnija stvar koju je ikad iskusila.

'Glumica sam, dizajniram odjeću, radila sam i brojne druge stvari, ali to što stvaram život s njima je nešto najkreativnije', rekla je glumica. Majčinstvo je u potpunosti ispunjava i, kaže, pomalo vreća u djetinjstvo. 'Mama je do moje osme, devete godine bila kod kuće i te uspomene koje imam, godine provedene s njom, to vrijeme me formiralo kao osobu ', rekla je glumica, a pri spominjanju majke postala je emocionalna te se rasplakala kad ju je voditeljica upitala kakvo je majčino zdravstveno stanje sada.

'Nije joj nimalo dobro, ali ona je borac u svakom pogledu', rekla je Mendes.