PROBLEMI U RAJU

Eva Longoria nesretna zbog premalo seksa

18.12.2008 u 08:00

Bionic
Reading

Eva Longoria (33), zvijezda TV serije 'Kućanice', navodno je vrlo frustrirana što sa suprugom, NBA košarkašem Tonyjem Parkerom (26), češće ne vodi ljubav

Da je situacija ozbiljna, govori činjenica da se poznata očajna 'kućanica' ponadala da će njezin suprug imati više vremena za seks nakon što je zbog ozljede trebao biti na kućnoj njezi, međutim njezine nade brzo su se rasplinule.

'Eva je bila jako uzbuđena kad je saznala da će Tony možda zbog te nezgode biti više vremena kod kuće. No on je ipak odlučio putovati sa svojim klubom, što je Evu jako rastužilo', rekao je prijatelj para National Enquireru.

Ispričao je i kako njih dvoje jako malo vremena provode zajedno. Lijepa glumica je stalno u LA-ju na snimanjima, a Tony je u San Antoniju.

Inače, glumica želi dijete, no Tonyju se ta ideja isprva nije svidjela. Kad mu je čak zaprijetila da će ga napustiti mladi košarkaš je pristao, ispričao je jedan dobro upućeni izvor.

'Tony još nije spreman na očinstvo. Mlađi je od Eve i karijera mu je u ovom trenutku najvažnija, za razliku od Eve koja stalno priča o djetetu i o biološkom satu', rekao je taj anonimni prijatelj poznatog para.