VIDEO NA INSTAGRAMU

Enrique Iglesias ne prestaje oduševljavati snimkama svojih blizanaca

08.04.2019 u 15:33

Bionic
Reading

I dok su njegovu nevjenčanu suprugu, zbog pretjerane mršavosti, prozvali na društvenim mrežama, latino pjevač svoj Instagram koristi kako bi s obožavateljima podijelio nove detalje svog privatnog života, točnije onaj dio vezan uz njihove blizance

Neodoljivu snimku 15-mjesečnog Nicholasa, koji imitira svaki očev glas i zvuk, koji dopire iz pozadine, podijelio je na svom Instagram profilu sa 14 milijuna obožavatelja, latino pjevač Enrique Iglesias. Snimka malenog Nicholasa, koji je već na prijašnjim snimkama pokazao nevjerojatan smisao za ritam i glazbu, u samo 24 sata pregledana je gotovo milijun i pol puta, a mnogi ga već vide kao očevog nasljednika.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Serious Talk 😂😜😁🤪

Objavu dijeli Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Osim Nicholasa, sa životnom partnericom i nekadašnjom tenisačicom Anom Kurnjikovom, 43-godišnji Enrique Iglesias ima i malenu Lucy, koja je njegova sestra blizanka. Video snimka na kojoj njih dvoje guraju oca u minijaturnom automobilu na akumulator nasmijala je i oduševila sve prošlog tjedna.

A dok je Enrique opčinjen svojom djecom, Ana Kurnjikova prošlog je tjedna bila na meti dušebrižnika koji su je, nakon što je objavila svoj video u bikiniju, prozvali zbog njezine mršavosti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Typical Saturday 😂

Objavu dijeli Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Latino pjevač i bivša tenisačica upoznali su se davne 2001. godine, na snimanju spota za njegovu pjesmu 'Escape'. Iako se godinama pričalo kako o vjenčanju, tako i o prekidima, ništa od toga nije se pokazalo istinitim, oni svoju vezu nisu nikada ozakonili, a u prosincu 2017. godine sve su iznenadili objavivši kako je Ana Kurnjikova rodila blizance.

  • +13
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia