EUGENIE O MAJČINSTVU

Engleska princeza o svojim najtežim trenucima: 'Znala sam vrištati u jastuk'

10.12.2023 u 18:03

Bionic
Reading

Princeza Eugenie koja ima dva sina sa suprugom Jackom Brooksbankom, iskreno je progovorila o svim izazovima majčinstva

Princeza Eugenie, mlađa kćer Sarah Ferguson i crne ovce kraljevske obitelji, skandalima osramoćenog princa Andrewa, usprkos tituli oduvijek je nastojala voditi normalan život te je godinama djelatnica umjetničke galerije galeriji Hauser & Wirth u Londonu.

Omiljena unuka preminule kraljice Elizabete II, kako je zovu britanski mediji, nedavno je iskreno progovorila o mukama žongliranja između obitelji i posla.

Princeza Eugenie (33) rekla je da je znala u svojem domu i 'vrištati u jastuk' kada bi pritisak postao neizdržljiv.

Ona i njezin suprug Jack Brooksbank žele dati dobar primjer svojim sinovima Augustu, starom dvije godine, i Ernestu, starom šest mjeseci, zahvaljujući brojnim obvezama izvan posla ravnateljice galerije.

Princeza je osnovala dobrotvornu organizaciju Anti-Slavery Collective još 2017. sa svojom najboljom prijateljicom Julijom de Boinville, no priznaje da nije lako uskladiti potrebe svojih dječaka sa zakladom i njezinim poslom ravnateljice galerije. 'Što se tiče toga kako sve to usklađujem s obiteljskim životom, prilično je teško. Ponekad sam znala i vrištati u jastuk. Moj stariji sin, koji je tek progovorio, često pita kad sam izvan sobe u uredu: 'A gdje je mama?'. Ali želim da budu u stanju promijeniti svijet nekad pa se nadam da dajem dobar primjer u tom smislu', rekla je Eugenie u ranijem intervjuu. Princeza je rekla da ne želi ne provoditi previše vremena na telefonu kada je sa svojim sinovima kako bi im posvetila punu pozornost.

Nastavila je: 'Kad sam s dečkima, pokušavam ostaviti mobitel na miru koliko god mogu. Kao i kod bilo koga u životu, kada žonglirate s poslom, dobrotvornom organizacijom ili dječjom, nešto uvijek trpi. Radi se o tome da budete realni i postavite si granice. Jack i ja smo tijekom tjedna navečer uglavnom kod kuće s djecom, inače stalno trčite na kotaču hrčka', rekla je princeza koja je pohvalila svoju prijateljicu Juliju za podršku koju ima.