dojadila im je jurnjava

Emilija Kokić i Miljenko Kokot na novoj životnoj destinaciji; evo s kim uživaju

04.08.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Mnoge je nedavno iznenadila vijest da se naša dobro poznata glazbena zvijezda nakon 30 godina vratila živjeti u rodni grad sa suprugom. U Zadru žive od početka srpnja i polako se privikavaju na novi stil života

Emilija Kokić i Miljenko Kokot jedan su od naših najsimpatičnijih i najdugovječnijih parova na javnoj sceni. Nakon dugogodišnjeg prijateljstva i pet godina ljubavne veze vjenčali su se 2013. godine a od tada žive u pravom bračnom skladu.

Ovog proljeća donijeli su odluku da je vrijeme za promjenu te su spakirali kofere za Dalmacij. Ondje će se, otkrio je televizijski spiker nedavno, krenuti baviti s ribolovom i nastaviti s proizvodnjom maslinovog ulja u masliniku u mjestu Pridraga.

Miljenko planira pokrenuti i radionice za javne nastupe dok će Emilija otvoriti svoju Školu pjevanja po uzoru na onu koju već godinama ima u Zagrebu. Uz to će se, nakon što je završila šest godina škole za tjelesno orijentirano psihoterapiju, baviti i time.

Nekoliko dana nakon preseljenja 'uhvaćeni' su u šetnji Zadrom u društvu šest godina stare crne ruske terijerke Mime (ta se pasmina nekad koristila uglavnom za vojne potrebe) od koje se ne odvajaju.

  • +3
Emilija Kokić i Miljenko Kokot u Zadru Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL

Inače, prije Mime, Emilija je imala samojeda kakvog danas imaju radijske voditeljice Nives Ivanišević i Ivana Mišerić.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević