buduća mama

Ella Dvornik unatoč 7.mjesecu trudnoće hoda satima po pustinji

03.10.2017 u 17:16

Bionic
Reading

Poznata blogerica Ella Dvornik posljednjih je godina obišla golemi broj zemalja diljem svijeta sa svojim zaručnikom Charlesom. Njezina volja i želja za putovanjima nije se smanjila ni zadnjih nekoliko mjeseci od kada je objavila da je trudna. Zato je unatoč visokom stupnju trudnoće ovih dana pratimo po zahtjevnim avanturama na užarenom Bliskom istoku

'Sada i službeno mogu reći da sam posjetila svih 7 Emirata. Osim toga danas smo se popeli na brdo Dhayah do kojih vodi gotovo 300 stepenica i bilo je toliko strašno da sam nakon toga morala pojesti 4 torte da vratim izgubljene kalorije. Spremna sam za krevet', napisala je Ella Dvornik ispod fotografije objavljene na Instagram profilu gdje ju oduševljeno prati skoro 225 tisuća ljudi.

Inače Ella se u putovanja zaljubila prije nekoliko godina kada se iz Hrvatske preselila u London i upoznala svog današnjeg zaručnika Charlesa Pearcea, s kojim trenutno čeka i prvo dijete.

Od tada uspješno vodi svoj blog na kojem predstavlja sve atrakcije koje je posjetila.

  • +3
Ella Dvornik: Uspomene s putovanja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Trenutno je u sedmom mjesecu trudnoće, ali ovoj 26-godišnjakinji još uvijek nije teško pratiti naporan ritam i razgledavati nove destinacije.

Visited the oldest #mosque in #rasalkhaimah 🕌 It was seriously hot today! I feel drained

Objavu dijeli www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik)

Osim toga sada je na vrlo nezahvalnom terenu. Pustinja, nesnosne vrućine i velika količina vlage u zraku sigurno nisu idealni uvjeti za ovako visok stupanj trudnoće.

Kada se vrati u Zagreb sa svog dalekog putovanja, kći kralja funka pozabavit će i još jednim novim detaljem u svom životu.

Ona i Charles useljavaju u svoj novi stan, u kojem je za sada uredila samo kuhinju, pa ju čekaju i ostale prostorije koje će obogatiti zanimljivim dekoracijama.