jako uzbuđena

Ella Dvornik spremna za novo životno razdoblje

29.09.2017 u 12:11

Bionic
Reading

Trudna Ella Dvornik spremna je za novo poglavlje života. Sa svojim zaručnikom Charlesom useljava se u novi stan u kojem će za nešto manje od tri mjeseca dočekati svoje prvo dijete. Sada je, uz kupnju odjeće za novorođenče, brinu slatke muke oko namještanja stana, a jednu je prostoriju već uredila

'Dobrodošli u moju novu kuhinju. Službeno završavamo svoju selidbu i jako sam sretna. Možda čak i naučim nešto skuhati. Sutra letim za Ujedinjene Arapske Emirate, a kada se vratim, dolazim ovdje. Ne mogu dočekati. I više sam nego spremna za novo razdoblje svog života', napisala je u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu naša poznata travel i beauty blogerica Ella Dvornik.

Prikazala je tada svim svojim obožavateljima kako je u novom stanu, u koji se uskoro useljava sa svojim zaručnikom Charlesom, uredila prema mnogima najbitniju prostoriju u domu - kuhinju.

U Ellinoj kuhinji prevladava bijela boja s nekoliko drvenih detalja, a budući da još uvijek nije završila uređenje cijelog stana, nedostaju neke stvari koje će taj prostor učiniti toplim domom. 

Kći našeg kralja funka Dine Dvornika u 31. je tjednu trudnoće, što je vrijeme kada većina trudnica odmara kod kuće odbrojavajući posljednja dva mjeseca prije nego će upoznati svog mališana, no ona ne odustaje od svoje velike ljubavi prema putovanjima.

  • +3
Ella Dvornik: Uspomene s putovanja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tako se nedavno vratila s višednevnog izleta koji je provela u susjednoj Sloveniji, a sada se već pakira za Bliski istok.