uživa u majčinstvu

Ella Dvornik otkrila: 'Djeca su skupa!'

19.11.2017 u 22:00

Bionic
Reading

Blogerica i kći preminulog kralja funka Dine Dvornika proživljava najljepše trenutke svog života, a svakom novom fotografijom svoje prekrasne djevojčice Balie Dee izazove lavinu reakcija raznježenih kolega i prijatelja. U nedjelju navečer Ella Dvornik objavila je novu, preslatku fotografiju i otkrila na što se sprema, a što će joj teško pasti

'Sutra ponedjeljak - za mene znači povratak u stvarnost i na posao. To znači da će mala Balie morat samnom sutra vani jer je mama u pokretu i petoj brzini. Treba skinut trbuh, ljudi me još uvijek putaju preko reda', našalila se Ella na društvenim mrežama. Dodala je i kako je danas naučila da je odjeća za bebe skuplja od one za odrasle. 'Nije ni čudo što nas starci tjeraju sa idemo na faks. Hoće svoje pare nazad, djeca su skupa!', piše blogerica.

Ella koristi svaki trenutak uz svoju mezimicu ne krijući ponos, a u ranijoj objavi je napisala kako joj vrijeme leti i da joj nedostaje vrijeme kad je bila u drugom stanju.

Podsjećamo, Ella Dvornik i Charles Pearce postali su roditelj prije točno tjedan dana. Zaručili su se prošle godine u Japanu, a vjenčanje planirano za ovu godinu odgodili su do daljnjega. Djevojčica Balie Dee stigla je na svijet tri tjedna prije termina. 

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX