IZNENADILA FANOVE

Edita Misirić Vrkljan pokazala kako je izgledala prije 13 godina

10.12.2017 u 15:44

Bionic
Reading

Edita Misirić Vrkljan zasigurno je jedna od najljepših lica s malih ekrana, a kako je izgledala u studentskim danima, voditeljica je pokazala na Instagramu, objavivši fotografiju staru 13 godina

RTL-ova voditeljica Edita Misirić Vrkljan, koja trenutno sa suprugom Javorom Vrkljanom iščekuje njihovo prvo dijete, već godinama se smiješi s malih ekrana, a prepoznatljiva plava bob frizura postala je njezin zaštitni znak.

37-godišnja voditeljica je, čini se, oduvijek voljela svoju plavu kosu pa je nije mijenjala, ali ono što je s godinama ipak promijenila je dužina kose. Kako su godine odmicale, voditeljica je svoju ravnu kosu postepeno skraćivala, a danas najčešće nosi kratku valovitu frizuru.

  • +8
Vjenčanje Edite Misirić i Javora Vrkljana Izvor: Pixsell / Autor: Damir Špehar/PIXSELL

Sa svojim fanovima na Instagramu, lijepa voditeljica je podijelila niz kronološki poredanih fotografija koje datiraju od 2004. pa sve do 2016. godine. Sudeći prema fotografijama, najvjerojatnije je riječ o slikanjima za izradu osobnih dokumenata, a mi nismo mogli ne primijetiti kako plavooka voditeljica nije ostarila niti dana.

'Vremeplov života mog... ili barem njegovih 13 posljednjih godina... U kojoj fazi vam se najviše sviđam?', upitala je voditeljica, a prijatelji i fanovi obasuli su je komplimentima. Lani Klingor voditeljica se svidjela u sve tri životne faze, dok joj je kolega Dorijan Elezović odgovorio kako je u sve tri faze izgledala kao 'model za šešire'.