ODAO GA PRSTEN

Ed Sheeran na nastupu u Londonu pokrenuo glasine da se tajno oženio

20.02.2018 u 22:12

Bionic
Reading

Nakon što je krajem siječnja objavio da su on i njegova djevojka Cherry Seaborn zaručeni, irski glazbenik Ed Sheeran na koncertu u Londonu 19. veljače nosio je vjenčani prsten i time potaknuo glasine da se u međuvremenu tajno i vjenčao

'Nabavio sam si zaručnicu malo prije nove godine', napisao je Ed u objavi kojom je u siječnju otkrio da su se on i dugogodišnja djevojka Cherry Seaborn zaručili, a sada postoji i opravdana sumnja da se zaljubljeni, a uvijek privatni par u međuvremenu potajno i vjenčao. Publika na Edovom koncertu u Londonu nije mogla ne primijetiti vjenčani prsten na njegovoj ruci, koji je pokazao i prije nekoliko dana u jednoj od objava na društvenim mrežama.

Pjevač se zasad nije službeno oglasio, ali mu je prijateljica Ellen DeGeneres 17. veljače tweetom čestitala rođendan i poručila kako je 'uzbuđena oko vjenčanja'.

  • +5
Ed Sheeran Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ed i Cherry su se upoznali još u srednjoj školi. Nakon mature Cherry Seaborn se preselila u SAD radi školovanja na Sveučilištu Duke. Ponovno su se sreli tijekom Edove američke turneje te se povezali. Zajedno su od 2015.

'Ovo je prvi put da sam se zaista zaljubio', rekao je nedavno Ed i otkrio da želi djecu.