ne skriva sreću

Dvostruko slavlje u obitelji Tarika Filipovića

Tarik i Lejla Filipović

Tarik i Lejla Filipović

Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan/PIXSELL

Na svoj 45. rođendan Tarik Filipović je u zagrebačkom kazalištu Kerempuh premijerno izveo svoju monodramu 'Ćiro'. Lik i djelo Miroslava Ćire Blaževića, koji je glumca toliko inspirirao da mu je posvetio predstavu, nasmijala je i samog legendarnog trenera, a ponos nisu krili ni Tarikovi roditelji - Seka i Omer Filipović koji su sa snahom Lejlom i unucima Armanom i Dinom pozorno pratili što se događa na pozornici

Za monodramu 'Ćiro' inspirirao ga je lik i djelo legendarnog trenera Miroslava Ćire Blaževića, a premijera je održana 11. ožujka, na dan kada je glumac Tarik Filipović proslavio 45. rođendan.

Dvostruko slavlje održano je u kazalištu Kerempuh nakon izvedbe predstave koja je oduševila sve prisutne.

  • +6
  • +3

Predstava Tarika Filipovića 'Ćiro' koju su pogledale brojne osobe iz javnog života

Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan/PIXSELL

Među uzvanicima je bio i glavni lik Tarikove monodrame - Miroslav Ćiro Blažević - koji mu je svojim sugestijama pomagao da što realnije izvede njegov lik.

Uoči premijere, Tarik je za Dnevni avaz ispričao i kako je nastala predstava.

#josmaloooo #sutrapremijera #uzbuđenje #ponos #sreća ❤❤❤

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore)

'Ja sam ga, onako novinarski intervjuirao, snimao, sakupljao informacije, plus ono što sam znao, plus moja mašta... Tako sam složio priču koja je na realnim temeljima obojena mojom maštom. Ni na čemu nije posebno inzistirao. On je imao zanimljiv život, samo mi je rekao da ne spominjem neka konkretna imena i konflikte nego smo pratili njegovu priču i snalaženje kroz život, od Bosne preko Švicarske do poslova koje je radio tamo, Irana, Kine, opet Bosne... U sat i 15 minuta stane cijeli život, na preskok i spontano. Priča kreće tako da on dolazi u park snimiti intervju sam sa sobom, nezadovoljan novinarskim radovima prije toga, i kako bi napravio intervju svih intervjua s trenerom svih trenera. I tako počinje.'

#premijera #monodramaćiro #ponosnanamužića #bilojedivno #obiteljnaokupu 💟💟💟💟

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore)

Tarik Filipović nije skrivao sreću zbog uspjeha predstave, a ponos se mogao iščitati i na licima njegovih roditelja - Seke i Omera Filipovića te supruge Lejle i sinova Armana i Dina. Lejla Filipović na svoj je način i javno čestitala suprugu na predstavi i rođendanu putem Instagrama.

#vecerzaslavlje #proslavilipremijeru #rodjendanmojojljubavi #samoljubav 💏💟💟💟💟💟

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore)

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!