TRUDNOĆA JE POTVRĐENA

Dvije godine nakon vjenčanja stiže i prinova: Jennifer Lawrence i Cooke Maroney čekaju prvo dijete

09.09.2021 u 10:26

Bionic
Reading

Kako je za Page Six potvrdio njezin glasnogovornik, slavna Oskarovka Jennifer Lawrence je trudna i uskoro će sa svojim suprugom Cookeom Maroneyjem, za kojeg se udala prije dvije godine, dobiti prvo dijete

31-godišnja holivudska miljenica i dobitnica Oscara, Jennifer Lawrence, trudna je i uskoro će, kako je potvrdio njezin glasnogovornik, postati prvi puta majka. Ona i njezin šest godina stariji suprug Cooke Maroney, vlasnik umjetničke galerije na Rhode Islandu, u slatkom su iščekivanju.

Trudnički trbuščić više ne može sakriti, a paparazzi su je snimili u cvjetnom kombinezonu s potpisom Zare, kako šeta po New Yorku.

Iako svoju privatnost skrivaju dobro od javnosti, često ih se može vidjeti na ulicama Manhattana kako apsolutno sve rade zajedno - od kupovine namirnica u Lower East Sideu, pa sve do šetnji u koje odlaze modno usklađeni.

Inače, par se vjenčao osam mjeseci nakon zaruka, i to u luksuznoj vili na Rose Islandu u Newportu, a sve informacije o vjenčanju držane su u tajnosti do posljednjeg trenutka.

  • +3
Jennifer Lawrence, Cooke Maroney Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sudbonosno 'da' izrekli su pred oko 150 uzvanika, među kojima su bila i brojna holivudska imena, poput Emme Stone, Adele, Sienne Miller, Cameron Diaz, Kris Jenner, Amy Schumer, Ashley Olsen..., a za svoj dan iz snova lijepa je glumica odabrala vjenčanicu s potpisom Diora.