pohvalili se

Dušan Bućan oženio Saru Hdaghu nakon dvije godine veze

21.10.2021 u 11:32

Bionic
Reading

Glumac i njegova djevojka, manekenka libijskih korijena vjenčali su se u Grožnjanu u Istri. Sretnu vijest potvrdila je ona na društvenim mrežama

'Učinili smo to', opisala je Sara Hdagha prizor na kojem ljubi Dušana Bućana. Najmlađa sestra manekenke Jasmine Hdaghe koja već neko vrijeme živi u Americi za taj je svečani trenutak odjenula prozirnu bijelu haljinu od čipke dok je mladoženja je odabrao klasično odijelo i bijelu košulju.

Vezu je par javno potvrdio početkom prošle godine kada su zajedno došli na na premijeru predstave 'Idiot' Fjodora Mihajloviča Dostojevskog u zagrebačkom HNK.

Inače, Sara je prije sedam godina radila u zagrebačkom Gradskom poglavarstvu i redovito pratila tadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na njegovim terenima. Bavi se modelingom poput sestre Jasmine ali se odlučila za život u Zagrebu u koji su iz rodne Libije još kao djevojčice s još dvije sestre došle s roditeljima. Završila je Učiteljski fakultet i Poslovno veleučilište Zagreb.

S Du­šanom, velikim avanturistom spojila ju je, među ostalim i ljubav prema putovanjima. Nedavno su se zajedno uputili u avanturu u Africi. U Mozambiku su plivali s kitovima, kitopsinama, i jatom delfina.

  • +3
Dušan Bućan Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL