NAJGLEDANIJA PREDSTAVA U REGIJI

Đuro i 'Đurologija' ponovo nasmijavaju Hrvate

20.03.2018 u 12:29

Bionic
Reading

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji. 'Đurologija' je u dosadašnjih 28 mjeseci postojanja, igrana 228 puta i vidjelo ju je preko 130.000 posjetitelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati. Ovih dana nasmijat će ponovo hrvatsku publiku

Svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima 'Top lista nadrealista' i 'Audicija', Branko Đurić Đuro kroz 'Đurologiju' doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show 'Đurologija', kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu, stoji u priopćenju. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u 'Đurologiji' zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca.

Đurologija se 21. ožujka održava u Splitu (dvorana Lora), 22. ožujka će je gledati Šibenčani u HNK-u, 23. ožujka Riječani u HKD Sušak, a 26. ožujka Branko Đurić Đuro će nasmijati Zadrane u HNK-u.