SKLADAN PAR

Dugo ih nismo vidjeli: Richard Gere u pratnji 33 godine mlađe supruge

28.04.2022 u 14:12

Bionic
Reading

Američki glumac Richard Gere pojavio se na humanitarnoj gala večeri u New Yorku u pratnji svoje mlađahne supruge, Španjolke Alejandre Silve

Svi pogledi sinoć su bili usmjereni prema elegantno dotjeranim supružnicima Gere. Slavni zavodnik poveo je na dobrotvornu zabavu u New Yorku svoju 33 godine mlađu suprugu Alejandru Silvu.

Lijepa Španjolka nosila je pripijenu toaletu u kraljevskoj plavoj i crnoj kombinaciji boja, a koju je sparila s vrtoglavo visokim sandalama. Holivudski glumac je pak odabrao klasično crno odijelo, dok je prve gumbe bijele košulje zavodnički raskopčao ne bi li djelovao malo manje formalno odjeven.

Richard Gere i Alejandra Silva Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prvi je ovo puta da par vidimo u javnosti otkako su dobili svoje drugo zajedničko dijete, u proljeće 2020. Godinu dana prije toga dobili su prvo dijete, sina Alexandra.

Inače, Alejandra Silva i Richard Gere svoju su četverogodišnju vezu ozakonili u travnju 2018. u njezinoj rodnoj Španjolskoj.

Supružnici već nekoliko godina žive u okolici New Yorka, na imanju vrijednom 9,8 milijuna dolara. Riječ je o vili sa sedam spavaćih soba i devet kupaonica, jednim unutarnjim i jednim vanjskim bazenom, teretanom i vinskim podrumom. Na imanju postoji i dodatna kućica, vjerojatno za goste, te teniski teren.