10. rujna

Dubrovački bend Silente nastupit će u Čakovcu

24.08.2022 u 16:40

Bionic
Reading

PIVOVARA LEPI DEČKI - ČAKOVEC SUBOTA, 10. RUJNA 2022.

Nakon serije koncerata po Hrvatskoj i regiji Silente će veliku turneju i nikada bogatiju ljetnu sezonu završiti na sjeveru zemlje. Bend se vraća u Čakovec na veliki samostalni open-air nastup, a uz aktualni singl 'Podjela' bit će ovo prilika čuti kako zvuči novi album 'IV'.

Izvor: Društvene mreže

Hvaljeni novi album Silentea donosi deset pjesama, sve tekstove napisao je Sanin Karamehmedović, glazbu i aranžmane potpisuje Tibor Karamehmedović, a glazbeni producent albuma je Nikša Bratoš. Mediji hvale album na kojem, kažu, ljubav dolazi u savršenim dozama, a za bend poručuju da im je dugovječnost zagarantirana.

Uz pjesmu 'Podjela' dugoočekivani album je već ranije predstavio hitove 'Navečer se srca lome', 'Mene moje uši lažu', 'Nikada ovako', 'Poljubi me za kraj', 'Idi' koji su osvojili radijske postaje. Sve njih uz presjek repertoara Silentea moći će se čuti u Čakovcu za kraj ljeta.

Izvor: Društvene mreže

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kn do 31. kolovoza. Dan nakon, od 1. rujna, cijena će iznositi 90 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 100 kn. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr, te u pivovari Lepi dečki.