SVE JE ŠOKIRALA

Iznenadno vjenčanje u Las Vegasu: Nakon samo par mjeseci veze, udala se najstarija sestra Kardashian

05.04.2022 u 16:45

Bionic
Reading

Kada su prošlo ljeto obznanili da su u vezi mnogi su ostali u šoku te ih smatrali nespojivima, ali bubnjar Travis Barker i Kourtney Kardashian sada su svima dokazali da je njihova ljubav prava. Bez ikakvog nagovještaja izrekli su sudbonosno 'da' u kapelici u Las Vegasu

Dugogodišnji su bliski prijatelji, a prošlo ljeto prepustili su se osjećajima i svemu što ih je do tada kočilo u njihovoj ljubavi. Travis Barker, bubnjar benda Blink-182 u listopadu je i zaručio najstariju sestru Kardashian i to na vrlo romantičan način. A iako o vjenčanju nisu govorili, izgleda da su sada u potpunoj tajnosti obavili i taj korak.

Kourtney Kardashian i Travis Barker vjenčali su se u ponedjeljak u kasnim noćnim satima u kapelici u Las Vegasu. Vjenčanje je uslijedilo svega nekoliko sati nakon svečane dodjele Grammyja, na kojoj su teško sakrili strasti.

Novinarima i fotoreporterima ulazak u kapelicu na vjenčanje je bio strogo zabranjen, a par je sve želio obaviti u velikoj tajnosti i potpunoj privatnosti.

  • +3
Kourtney Kardashian i Travis Barker Izvor: Profimedia / Autor: Matt Cowan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upućeni tvrde da je ovo tek prvo u nizu vjenčanih ceremonija. Uslijedit će veće slavlje za obitelj i prijatelje, ali njihova velika želja bila je ozakoniti brak pred imitatorom Elvisa Presleyja, u kakve se u Vegasu obično kostimiraju matičari.

Ovo nije prvi brak ni slavnom bubnjaru ali ni reality zvijezdi. Barker iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, 16-godišnju Alabamu Luellu i 18-godišnjeg Landona Ashera, a Kourtney je majka troje djece, sedmogodišnjeg Reigna Astona, devetogodišnje Penelope i 11-godišnjeg Masona Dasha koje je dobila u dugogodišnjoj vezi sa Scottom Disickom.

Novopečeni supružnici svojedobno su izjavili da bi voljeli imati zajedno dijete.