ZAHVALNA NA SVEMU

Doris Pinčić Rogoznica raznježila fanove preslatkom fotografijom kćerkice: 'Hvala ti živote'

23.11.2018 u 19:00

Bionic
Reading

Nakon sina Donata, glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i glazbenik Boris Rogoznica su prije pet mjeseci na svijet dočekali kćerkicu Gitu, pa njihovi životi sad imaju duplo više smisla. Koliko je zahvalna na svojoj obitelji i svemu što joj je život donio, Doris je svojim fanovima dala do znanja objavivši fotogafiju na kojoj pozira s malenom Gitom uz prigodan opis

'#HvalaTiŽivoteSrceMiSeSmije', napisala je Doris Pinčić Rogoznica pokraj fotografije koja je raznježila njezine obožavatelje, po svemu sudeći zahvalna na obitelji koja joj je uvijek na prvom mjestu.

Otkako su u živote zadarske voditeljice i supruga Borisa Rogoznice kročili sin Donat i kćer Gita, njihova svakodnevica je puno turbulentnija, ali i neprocjenjiva. Svako toliko Doris s obožavateljima podijeli dragocjene trenutke iz njenog doma, a ni posljednja fotografija kćerkice Gite nikog nije ostavila ravnodušnim.

View this post on Instagram

#HvalaTiZivoteSrceMiSeSmije ❤😇☀🐇🐞🎀👣

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Uslijedili su komplimenti upućeni i mami i bebi, a dok su jedni tvrdili kako malena Gita sliči mami, drugima je djevojčica ista tata. Malena Gita toliko je dobra beba da ju voditeljica i glumica katkad povede sa sobom na posao, u eter Narodnog radija gdje se vratila svega četiri mjeseca nakon poroda.

View this post on Instagram

#SaturdayNightFever 😍

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Iako trenutke s kćerkicom ne bi mijenjala za ništa, lijepa Zadranka presretna je zbog povratka na posao, a uskoro bi se trebala vratiti i na RTL televiziju, no kada točno još uvijek nije poznato.

  • +33
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Čekada