NOVI IZGLED

Doris Pinčić Rogoznica ima novu frizuru i odlično joj stoji

17.10.2019 u 12:43

Bionic
Reading

Većinom je gledamo u ženstvenim izdanjima s uredno dotjeranim blagim valovima, a svoju bob frizuru voditeljica Doris Pinčić Rogoznica sada je pretvorila u razigrani mladenački đir

'Predobro ti stoji', 'Kosa ti je top', 'Vrh od frizure', 'Frizurica za pet', 'Kosa ti je odlična', 'S čim si radila takve kovrče', samo su neki od mnogobrojnih komantara i upita na posljednju Instagram fotografiju voditeljice i Influencerice Doris Pinčić Rogoznice.

Jedno od zaštitnih lica RTL televizije pohvalila se novom razigranom frizurom s kakvom je nismo do sada imali prilike vidjeti, jer je uvijek radije birala uredne damske varijante. Ovako nešto više pristaje njezinim godinama, a promjenu su pohvalili i brojni fanovi.

Osim načina feniranja, mnogima se svidjela i njezina boja kose - u nijansama meda.

Inače, Doris je nedavno napravila velike promjene u životu, kako na poslovnom tako i privatnom planu. Nakon skoro sedam godina dala je otkaz na Narodnom radiju, posvetila se svom projektu 'Kuhinja babe Eve' gdje s pratiteljima dijeli recepte i kulinarske vještine, a između ostalog sa suprugom je kupila novu kuću.

Obitelj Pinčić Rogoznica preselila je iz skromnog zagrebačkog stana u nešto prostraniju kuću koju su uredili po svom guštu, a javnost su najviše zaintrigirali činjenicom da su do novog doma došli bez kredita.