NIJE MU DUGO TREBALO

Donald Trump Jr. dva mjeseca nakon razvoda ljubi poznatu voditeljicu

10.05.2018 u 21:49

Bionic
Reading

Nije još prošlo ni dva mjeseca otkako je predao papire za razvod braka s dugogodišnjom suprugom s kojom ima petero djece, a Donald Trump Junior već je u zagrljaju druge, donose američki mediji

Sredinom ožujka saznalo se kako se sin američkog predsjednika, Donald Trump Junior razvodi od supruge Vanesse Trump nakon 13 godina braka u kojem su dobili petero djece.

  • +4
Vanessa i Donald Trump Jr. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'U problemima su odavno. Nadali su se da će ih prebroditi i ostati zajedno barem za vrijeme predsjedničkog mandata, no postaje sve teže i teže. Njega nikada nema, nema vremena za obitelj', otkrio je tada jedan od izvora bliskih slavnom paru, te dodao kako supružnici već neko vrijeme žive odvojeno.

No, izgleda kako ga poslovne brige i obveze nisu zaustavile od traženja nove ljubavi. Magazin People donosi priču kako Trump Junior ljubi poznatu voditeljicu vijesti Kimberly Guilfoyle.

Kimberly naime radi godinama kao glavno lice u vijestima Fox Televizije, a s 40-godišnjim predsjednikovim sinom počela je izlaziti prije nekoliko tjedana.

'Donald Jr. i Kimberly se viđaju i zajedno se sjajno zabavljaju. Istovremeno on želi sve držati u tajnosti zbog privatnosti svoje obitelji, no rastavljen je i ne krije da mu je ugodno u njezinu društvu.'

Devet godina starija voditeljica također iza sebe ima propali brak s političarem i biznismenom Gavinom Newsomom. Rastali su se 2005. nakon četiri godine braka.