ima zanimljivo ime

Domaći glumac otkrio sretnu vijest, rodilo mu se četvrto dijete

06.06.2022 u 13:22

Bionic
Reading

Alen Liverić kojeg se trenutno može gledati u glavnoj ulozi u prvoj modernoj akcijskoj komediji 'Divljaci' i njegova partnerica, glumica Anastazija Balaž prije četiri mjeseca dobili su sina

Osim akcije na najnovijem filmu, priči o navijačima koji žele putovati na finale SP-a u nogometu Alen Liverić i privatno ima uzbudljiv život. S partnericom Anastazijom Balaž riječki glumac dobio je drugo dijete budući da već imaju sina Lukasa. Anastazija iz prijašnjeg braka ima kćer Živu, a Liverić dvije djevojčice, Mašu i Ledu.

'Došao nam je Lav. Posebno je dijete, promatrač je i slušač. Skuliran je i ne plače, samo se javi kad nešto želi', ispričao je za Jutarnji list i otkrio kako nema puno obveza s bebom.

'Na supruzi je većina zasluga. Vi ste žene kao strojevi pa vam i ovim putem zahvaljujem', otkrio je glumac koji se sprema za premijeru 'Hamleta u Mrduši Donjoj' krajem lipnja. Čuvena drama Ive Brešana prvi će put biti uprizorena u koprodukciji Kazališta lutaka i HNK Zadar. Glumca publika među ostalim pamti po ulogama u filmu 'F20', serijama 'Novine' i 'Počivali u miru'.

  • +3
Alen Liverić Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX